Even voorstellen

Typisch Apropos is de grote betrokkenheid bij ons product. Wij denken met u mee van idee tot drukwerk. Daarom houden wij ons zelfs bijna dagelijks bezig met de nieuwste technieken in de grafische wereld. Om die reden was ons bedrijf dan ook een aantal jaar geleden het tweede bedrijf in Nederland dat startte met een Computerto-plate systeem, een systeem dat volautomatisch polyesterplaten maakt voor de drukpers. Dit systeem biedt vele voordelen. Eén daarvan is dat drukwerk van zeer goede kwaliteit, snel en goedkoop vervaardigd kan worden. Zelfs kleinere oplagen in full colour. De tijdrovende en kostbare films van vroeger en de dure metalen platen zijn bij ons niet meer nodig. Het systeem bespaart dus materiaal en tijd, en dat betekent voor u kwalitatief goed drukwerk voor een opmerkelijk vriendelijke prijs. Door ons brede pakket van grafische apparatuur kunnen wij van alle markten thuis zijn. Zo lang het maar om papier gaat,
uiteraard. Technisch gezien, kunnen wij (bijna) alles. Toch is dat niet het belangrijkste. De specifieke wensen van onze klanten. Dáár gaat het om. Diewensen zijn misschien niet altijd even duidelijk omschreven maar samen mét u zoeken wij de beste oplossing. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met de oplage, de gewenste kwaliteit en het beschikbare budget. Dat wij professioneel en betrouwbaar zijn, mag, na ongeveer 30 jaar ervaring, als een open deur worden beschouwd.

Toch mag het nog maar eens gezegd worden: Drukkerij Apropos doet wat ze belooft! Want bij ons draait alles om wat ú wilt, daarom verleggen we iedere dag weer de grenzen van het mogelijke.